Retningslinjer for personvern

Retningslinjer for personvern

Denne nettsiden er driftet og eid av:

Maria Black Jewellery Aps

Lille Strandstræde 14 D21,

1254 København K,Danmark

CVR: 32338395

+45 40480789

customer-care@maria-black.com

Samling av personlig data

Du vil alltid bli informert om samling av personlig data.

De personopplysninger som blir samlet av oss kan være: navnet ditt, e-postadressen din, og liknende identifiseringsinformasjon, samt data om dine kjøp og navigering på nettsiden.

Du vil alltid få beskjed om datainnleveringen din er frivillig eller nødvendig for å gjennomføre handlingen, som for eksempel en transaksjon i nettbutikken.

Dine personopplysninger er samlet i en eller flere av scenarioene under:

1. Når du handler varer på www.maria-black.com

2. Når du melder deg på vårt nyhetsbrev

3. Når du lager en konto på www.maria-black.com

4. Når du er med i en av våre konkurranser

Om du bruker e-postadressen din i flere av scenarioene nevnt ovenfor, vil dine personopplysninger bli registrert og samlet på et sted. På den måten vil din informasjon allerede være lagret når du skal handle hos oss, og du vil ikke motta samme markedsmaterialer flere enn en gang.

Bruk av personopplysninger

Personlig data vil brukes i sammenheng med:

1. Ordreutførelser og behandling av ordre

2. Kundesupport

3. Håndtering av brukerkontoer

4. Måling og utbedring av våre tjenester

5. Påmelding til nyhetsbrev

6. Personlig reklame og markedsføring

Vennligst merk deg at vi kun bruker dine personopplysninger til å sende markedsmateriale om du har gitt tillatelse, med mindre lovgivning gir oss mulighet til å kontakte deg uten din tillatelse.

Vi samler statistikk om hvilke områder på nettsiden våre brukere besøker og hvilke produkter kundene foretrekker. Disse dataene inneholder ikke personopplysninger. Kunnskap om din bruk av nettsiden er samlet med hjelp av den innsamlede dataen. Denne informasjonen er for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden.

Videre bruker vi data til å navigere deg til det korrekte nettsidedomenet basert på hvor du befinner deg og dine preferanser. Videre samler vi informasjon om hva våre brukere, som en enhet foretrekker. Denne informasjonen blir brukt til å forbedre nettsiden.

Vi selger eller deler ikke informasjon om hvordan du navigerer deg og bruker nettsiden.

Vi selger eller deler ikke informasjon om din kjøpshistorikk til tredjeparter.

Overføring til andre dataansvarlige

Som hovedregel så overfører vi ikke dine personopplysninger til tredjeparter uten ditt samtykke. Informasjon som omhandler leveranser og behandling av varer vil derimot bli overført til fraktselskapet av Maria Black og våre betalingspartnere. Under spesifikke omstendigheter, og med referanse til lovgivningen, kan det være nødvendig å overføre informasjon til offentlige myndigheter eller politiet. For eksempel at informasjon blir delt med politiet om det er mistanke om kredittkortsvindel. Om selskapet Maria Black reorganiseres, eller selges eller delvis selges, så vil all deling av slik data være i henhold til personopplysningsloven.

Deling til databehandlere

Dine personopplysninger er delt med våre fraktpartnere på vegne av Maria Black, for eksempel i sammenheng med å sende ut nyhetsbrev, markedsføring i sosiale media og behandling av ordre.

Disse partnerne behandler kun data på vegne av Maria Black og etter instruksjoner av oss.

Deling til andre land

Dine personopplysninger vil overføres til: USA og Norge

Kommisjonen har bestemt av beskyttelsesnivået er tilstrekkelig i USA og Norge.

Dine personopplysninger vil overføres til USA og Norge

Tekniske og organisasjonelle sikkerhetstiltak er gjort.

Sletting av personopplysninger

Vi sletter dine personopplysninger når vi ikke lenger behøver dem til en eller flere av formålene nevnt over i seksjon 3. Dataene vil derimot muligens bli behandlet og lagret over lenger tid, men da i anonymisert form.

Cookies

Vi bruker cookies til forskjellige formål på nettsiden vår.

Du kan lese mer om cookies i vår cookies-policy.

Sikkerhet

Vi har implementert sikkerhetstiltak for å sørge for at våre interne prosedyrer møter våre høye sikkerhetsstandarder. Følgelig streber vi etter å beskytte kvaliteten og integriteten til dine personopplysninger og reduserer risikoen for tap, misbruk, uautorisert tilgang, deling og endring av dataene dine.

Dine rettigheter

Du har, til enhver tid, rett til å om dine personopplysninger og data som vi behandler, men med visse lovgivende unntak. Du har også rett til å innvende mot samling og videre behandling av personopplysningene dine, inkludert profilering/automatisk beslutningstaking.  Videre så har du rett til å ha dine personopplysninger utbedret, slettet eler blokkert. Du har også rett til å få informasjon om deg som du har delt med oss, og retten til å ha informasjonen overført til andre databehandlere.

Tilbaketrekking av samtykke

Du kan, til enhver tid, tilbaketrekke ethvert samtykke du har gitt, så vil vi slette dine personopplysninger, med mindre vi kan fortsette behandling på bakgrunn av andre formål.

Om du ønsker å tilbaketrekke ditt samtykke, vennligst kontakt oss på lsr@maria-black.com eller på telefon: +45 40489840


Lenker til andre nettsider, osv.

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsider eller intergrerte nettsider. Vi er ikke ansvarlig for innholdet på nettsidene til andre selskaper eller for praksisene til slike selskaper, med tanke på samling av dine personopplysninger. Når du besøker andre nettsider, bør du lese eiernes policy på beskyttelse av dine personopplysninger og andre relevante policies.

Endring av data, osv.

Om du ønsker at vi skal oppdatere, endre eller slette personopplysninger som vi har om deg, ønsker å få tilgang til data som blir behandlet om deg, eller om du har andre spørsmål angående retningslinjene gjengitt over, kan du kontakte oss på lsr@maria-black.com eller på telefon: +45 40489840

Du kan også skrive til oss til følgende adresse:

Maria Black Jewellery Aps

Lille Strand Stræde 14 D2,

1254 København,

Danmark

Klager

Om du ønsker å anke mot behandlingen av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på e-postadressen eller telefonnummer skrevet i seksjon 13.

Du kan også kontakte datasikkerhetsbyrået

Borgergade 28, 5.,

1300 København k,

Danmark

Hvis du ikke finner svar på spørsmålene dine, kan du skrive til oss på info@maria-black.com eller ringe oss på +45 48 31 52.

"Min designfilosofi er at jeg hele tiden må utvikle meg, og smykkene jeg lager må bevise deres rettmessige plass i denne galskapen."

Maria Black, Grunnlegger og Head of Design.

Nyhetsbrev

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og bli den første som blir oppdatert om nye dråper, kampanjer og andre spennende nyheter fra Maria Black.

2021 © Maria Black. Alle rettigheter forbeholdes.

VISA
Mastercard
Vipps
American Express
Diners
Apple Pay
PayPal
Alipay
Klarna