1. Dataansvarlig og kontaktinformasjon

Denne nettsiden er driftet og eid av:

Maria Black Jewellery Aps

Lille Strandstræde 14 D2

1254 København K

Danmark

CVR: 32338395

+45 40480789

customer-care@maria-black.com

2. Indsamling af persondata

Du vil altid blive informeret om indsamlingen af din persondata. 

Den persondata, vi indsamler, kan inkludere; dit navn, din mail - og lignende identifikationsdata - information om dit onlinekøb og om din navigation på hjemmesiden. Når du indsender data, vil det altid blive tilkendegivet, om indsendelsen af data er frivillig eller nødvendig, for at gennemføre den ønskede handling, eksempelvis færdiggørelsen af en transaktion i vores webshop. 

Din persondata vil blive indsamlet i en eller flere af nedenstående tilfælde: 

1. Når du handler online på www.maria-black.com 

2. Når du signer op til vores nyhedsbrev

3. Når du laver en konto på www.maria-black.com 

4. Når du deltager i en af vores konkurrencer

Hvis du bruger din mail i mere end én af ovenstående tilfælde, vil din persondata kun blive registreret ét sted. På den måde er din information allerede indhentet, når du handler på www.maria-black.com, og du vil ikke modtage det samme marketingmateriale fra Maria Black mere end en gang.

3. Brug af persondata er brugt i forbindelse med: 

1. Vanskeligheder ved bestilling og håndtering af ordrer

2. Hjælp fra kundeservice

3. Håndtering af kundekonti

4. Overblik over købshistorik

5. Måling og forbedring af vores services

6. Tilmelding til nyhedsbrev

7. Personliggjort reklame og marketing

Bemærk venligst, at vi vil kun bruge din persondata til at sende marketingmateriale, hvis du forinden eksplicit har givet samtykke, med mindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden dit samtykke. Vi laver statistikker over, hvilke sider vores brugere besøger og hvilke produkter, vores brugere foretrækker. Denne data indeholder ikke persondata. Viden om din brug af hjemmesiden indsamles gennem den indsamlede data. Denne information er brugt til at forbedre oplevelsen på hjemmesiden. nnDerudover bruger vi, baseret på din lokation og præferencer, data til at lede dig ind på det korrekte hjemmeside-domæne. Vi indsamler også data om, hvilke produkter vores brugere som enhed foretrækker. Denne information bruges endvidere til at forbedre oplevelsen på hjemmesiden. 

Vi hverken sælger eller viderebringer information omkring, hvordan du navigerer og bruger hjemmesiden.

Vi hverken sælger eller viderebringer information om din købshistorik til en tredjepart.

4. Overførsel til andre dataansvarlige

Vi overfører ikke din persondata til en tredjepart uden dit samtykke. Dog vil informationen i forbindelse med leveringsservices og behandling af goder blive overført til leveringsservicen, vi benytter, og vores betalingsgateway partnere. Under specifikke omstændigheder og med henvisning til lovgivningen kan det være relevant at overføre information til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis i forbindelse med mistanke om kreditkort-svindel kan informationer muligvis blive videregivet til politiet. 

I tilfælde af omorganisering, total eller delvis salg af virksomheden vil enhver udveksling af data i den forbindelse ske i overensstemmelse med den nuværende lovgivning for behandling af persondata.

5. Udveksling af data til dataansvarlige

Din personlige data videregives til vores partnere, der leverer services på vegne af Maria Black - eksempelvis, når vi sender nyhedsbreve ud, marketing på sociale medier og behandling af ordre.

Disse parter behandler kun din persondata på vegne af Maria Black og i overensstemmelse med vores instruktioner.

6. Overfør til lande uden for EU

Din persondata vil blive overført til: USA og Norge.

Kommissionen har besluttet, at beskyttelsesniveauet er tilstrækkeligt i USA og Norge.

Tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er medtænkt.

7. Sletning af persondata

Vi sletter din persondata, når vi ikke længere har behov for at processe dem i relation til en eller flere af formålene nævnt i sektion 3. Dog vil data i anonymiseret form muligvis blive behandlet og gemt i en længere periode.

8. Cookies 

Vi bruger cookies til forskellige formål på vores hjemmeside. nDu kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookie Politik.

9. Sikkerhed 

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger, for at sikre, at vores interne procedure møder vores høje sikkerhedspolitik standarder. Derfor bestræber vi os på at sikre kvaliteten og integriteten på din persondata og reducere risikoen for tab, misbrug, uautoriseret adgang, deling og ændring.

10. Dine rettigheder 

Du er til enhver tid berettiget til at blive informeret om den persondata, vi behandler om dig - dog med visse lovmæssige undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelser omkring indsamling og videre behandling af din personlige data inklusiv profileret/automatiseret beslutningstagen. Derudover har du ret til at få din persondata udbedret, slettet eller blokeret. Endvidere har du rettigheden til at modtage information om dig selv, som du har videregivet til os, og rettigheden til at have denne information overført til en anden dataansvarlig.

11. Fratagelse af ansvar 

Du kan til hver en tid tilbagetrække ethvert samtykke, du har givet os, og vi vil slette din persondata, med mindre vi kan fortsætte behandlingen baseret på et andet formål. 

Hvis du ønsker at tilbagetrække dit samtykke, bedes du kontakte os på lsr@maria-black.com eller på telefon: +45 40489840.

12. Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider eller integreret sider. Vi står ikke til ansvar for indholdet på andre virksomheders hjemmeside eller deres måde at indsamle persondata på. Når du besøger andre virksomheder, skal du læse ejerens politik på beskyttelsen af persondata og andre relevante politikker.

13. Ændring af data

Hvis du gerne vil have os til 

1) at opdatere, ændre eller slette den persondata, vi har indsamlet om dig, 

2) du ønsker at få adgang til den data, vi har indsamlet om dig, eller 

3) har nogen andre spørgsmål angående ovenstående, bedes du kontakte os på lsr@maria-black.com eller på telefon: +45 40489840.

Du kan også skrive til os på følgende adresse: 

Maria Black Jewellery Aps

Lille Strandstræde 14 D 2.

1254 København K

Danmark

14. Klager 

Hvis du ønsker at appellere imod behandlingen af din persondata, bedes du venligst kontakte os på mail, telefon eller brev, som indikeret i ovenstående sektion 13. 

Du bør måske også kontakte Datatilsynet:

Borgergade 28, 5.

1300 København K

Danmark

"Min designfilosofi er at jeg hele tiden må utvikle meg, og smykkene jeg lager må bevise deres rettmessige plass i denne galskapen."

- Maria Black, Grunnlegger og Head of Design.

Nyhetsbrev

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og bli den første som blir oppdatert om nye dråper, kampanjer og andre spennende nyheter fra Maria Black.

2021 © Maria Black. Alle rettigheter forbeholdes.

VISA
Mastercard
Vipps
American Express
Diners
Apple Pay
PayPal
Alipay
Klarna